A+ A A-

DE MÂINE, 19 DECEMBRIE, POFTIȚI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN!

DE MÂINE, 19 DECEMBRIE, POFTIȚI LA TÂRGUL DE CRĂCIUN!

 

TÂRGUL PRODUCĂTORILOR AGRICOLI ȘI DE PRODUSE TRADIȚIONALE SE VA DESFĂȘURA ÎN PIAȚA ROMAN VODĂ, LA STATUIE, FĂRĂ BLOCAREA CIRCULAȚIEI.

poza deschidere stire de maine poftiti la targul de craciunEvenimentul este patronat de Camera de Comerț și Industrie a Județului Neamț și se desfășoară în colaborare directă cu Primăria Roman.

La manifestare vor fi prezenți producători agricoli și de produse tradiționale din județul nostru, din regiunea Moldovei și din alte zone ale țării. Invitațiile au fost făcute și se așteaptă confirmările.

Inaugurarea târgului se va face pe data de 19 decembrie iar tarabele și corturile vor fi strânse pe data de 23 decembrie.poza interior stire de maine poftiti la targul de craciun

Camera de Comerț și Industrie Neamț s-a ocupat de repartizarea spațiului pe categorii de participanți, tot dumnealor ocupându-se de autorizările necesare. Romașcanii pot cumpăra produse alimentare tradiționale, specifice sărbătorilor de iarna și cadouri pentru cei dragi.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.