A+ A A-

POLIȚIȘTII AU CONFISCAT POMI DE CRĂCIUN !

POLIȚIȘTII AU CONFISCAT POMI DE CRĂCIUN !

 

poza deschidere stire confiscari pomi de craciunÎn cadrul Acțiunii ”Pomul de Crăciun 2014” organizată la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, efectivele de ordine publică au acționat pe raza de competență ocazie cu care au făcut următoarele constatări:

Dămuc – la data de 17 decembrie , lucrătorii Postului de Poliție Dămuc au depistat în trafic pe DJ 127 A, pe raza localității Huisurez un autovehicul care transporta 8 pomi de iarna specia brad alb pentru care conducătorul auto de 19 ani din comună nu a putut prezenta aviz de însoțire sau alte documente. Pomii au fost confiscați iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu suma de 2000 lei.

Gârcina – la data de 17 decembrie , lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe un fond forestier din comuna Gârcina un bărbat de 45 ani din comună care avea asupra sa doi pomi de iarnă care au fost tăiați fără drept din punctul Stareța ce aparține OS Gârcina. În cauză se efectuează cercetări.poza interior stire confiscari pomi de craciun

Grințieș – la data de 17 decembrie lucrătorii Postului de poliției Grințieș au identificat pe proprietatea unui localnic un număr de 17 pomi de iarnă care nu prezentau amprenta ciocanului silvic de marcat. Pomii de iarnă au fost confiscați iar localnicul a fost sancționat contravențional.

Bodești – la data de 17 decembrie , lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr 5 Gârcina au depistat pe DJ 155 G, pe raza localității Bodeștii de Jos  un bărbat de 34 ani din comuna Bodești care avea asupra sa doi pomi de iarnă fără documente de proveniență ,care au fost tăiați fără drept din pădurea Ceuca.  În cauză se efectuează cercetări.

Poiana Teiului – la data de 16 decembrie , lucrătorii postului de poliție Poiana Teiului  au depistat pe o proprietate cu vegetație forestieră,  amplasată în comuna Poiana Teiului, satul Petru Vodă  doi bărbați cu vârste de 46 si 29 ani, ambii din comuna Pipirig în timp ce tăiau și sustrăgeau fără drept arbori de esență foioase, specia fag.   În cauză se efectuează cercetări.

Negrești – la data de 17 decembrie , lucrătorii Secției de poliție Rurală nr 5 Gârcina  au depistat pe un fond forestier pe raza satului Poiana un  bărbat de 24 ani din comuna Negrești care avea asupra sa un pom de iarna.   În cauză se efectuează cercetări.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.