A+ A A-

JOI, NU CIRCULAȚI CU MAȘINA PRIN CENTRUL ROMANULUI!

JOI, NU CIRCULAȚI CU MAȘINA PRIN CENTRUL ROMANULUI!

 

poza deschidere stire joi nu circulati cu masinaJoi, 18 decembrie, de la ora 13.00, în centrul Municipiului Roman are loc CARNAVALUL DE CRĂCIUN al școlilor din Roman și Zona Roman Metropolitan.

Alaiul va pleca de la Hotel Roman Plaza, la ora 13.00, și se va deplasa în Piața Roman Mușat unde va avea loc spectacolul pregătit de elevi.

Spre seara, de la ora 19.30, va susține un recital Trupa HEAVEN.

Datorită faptului că această manifestare trebuie să se desfășoare în condiții de siguranță, autoritățile locale au decis ca între orele 13.00 și 21.30, Centrul Municipiului Roman să fie închis circulației auto, de la intersecția Casa Celibidache și până la Complexul Pascal.

Conducerea Primăriei Roman și reprezentanții Poliției Rutiere recomandă posesorilor de autovehicule să evite zona din centru, unde are loc manifestarea, pentru a nu se crea blocaje în trafic.

„Sfătuim posesorii de vehicule să încerce să nu se deplaseze cu mașinile prin centrul municipiului în acest interval orar și să parcheze în condiții de siguranță în alte zone dacă au treabă la unitățile bancare și fiscale din centru.poza interior stire joi nu circulati cu masina

Vor mai fi două acțiuni, Festivalul de Datini și Obiceiuri și Revelionul 2015, când vom închide centrul, intervalul orara urmând să îl anunțăm în preajma evenimentelor”, au precizat reprezentanții autorității locale romașcane.

De vineri, 19 decembrie, tot în centrul municipiului va avea loc TÂRGUL DE PRODUSE AGRICOLE ȘI TRADIȚIONALE DE CRĂCIUN, eveniment care nu va necesita blocarea circulației.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.