A+ A A-

DE NECREZUT: A INTRAT MASCAT ÎN CASA MAMEI SALE CA SĂ FURE!

DE NECREZUT: A INTRAT MASCAT ÎN CASA MAMEI SALE CA SĂ FURE!

 

poza deschidere stire  de necrezut a intrat mascat in casaLa un astfel de caz nu putem decât să spunem că „lumea s-a întors pe dos și nu mai avem niciun fel de valori morale”!

Ca să fure bani, pentru că nu avea cu ce să își mai întrețină viciile, un bărbat în toată firea, de 59 de ani, s-a mascat și a mers la casa mamei sale, unde a crescut de mic și a împărțit cu viața și bunele și relele, iar sub amenințări și mizând pe faptul că nu va fi recunoscut, i-a luat bani și bunuri care puteau fi ușor valorificate.poza interior stire  de necrezut a intrat mascat in casa

„În ziua de 15 decembrie 2014, Secția de Poliție Rurală Nr. 10 Dulcești a fost sesizată despre faptul că la data de 14 decembrie în jurul orelor 20.00 un bărbat de 59 ani a pătruns în locuința mamei sale mascat fiind și sub diferite forme de amenințare i-a sustras suma de 600 lei , un telefon mobil și bunuri de consum.

Polițiștii au depistat suspectul , iar în urma cercetărilor au fost recuperate mai multe bunuri. Suspectul a fost reținut pentru 24 ore urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Fără cuvinte!

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.