A+ A A-

„HORIZON GO” DE LA UPC: TELEVIZIUNE PE MOBIL!

„HORIZON GO” DE LA UPC: TELEVIZIUNE PE MOBIL!

 

Peste 50 de canale TV sunt acum disponibile online, pe orice dispozitiv mobil.

poza deschidere stire horizon go de la upcUPC oferă cea mai bună experienţă de divertisment pentru consumatori, acum şi în afara casei.

UPC România, companie membră Liberty Global, anunţă lansarea serviciului Horizon Go, ca răspuns la dorinţa în creştere a românilor de a se bucura de serviciile de divertisment pe toate dispozitivele, oriunde ar fi.

Cu Horizon Go, UPC le oferă clienţilor săi de televiziune şi internet posibilitatea de a accesa pe orice dispozitiv programele preferate de la TV. Peste 50 de canale TV sunt acum disponibile gratuit în cadrul platformei Horizon Go. UPC România va extinde constant grila disponibilă pe noua platformă Horizon Go, pentru a oferi clienţilor săi acces la cât mai multe canale TV.

În România, se remarcă o nevoie în creştere de mobilitate pentru conţinutul video – mai mult de unul din cinci români îşi dorește acces la canalele TV în mediul online, potrivit datelor obţinute de UPC în urma unui studiu de piaţă derulat în acest an. În România, câştigă tot mai mult teren tabletele şi smartphone-urile (peste 45% împreună). De altfel, 32% dintre utilizatorii de internet din mediul urban navighează de pe smartphone şi 14% de pe tabletă, în timp ce 70% folosesc laptop-ul*. La nivel mondial, peste 30% dintre consumatori urmăresc conţinut video online cel puţin o dată pe zi şi peste 60% urmăresc conţinut video online săptămânal.

Cu Horizon Go, la data lansării, utilizatorii vor avea acces la 58 de canale TV, în funcţie de abonamentul de televiziune deţinut şi vor putea viziona programele TV pe maximum cinci dispozitive simultan. În plus, ei vor putea programa de la distanţă mediaboxul DVR, pentru a înregistra programele TV preferate. Funcţiile de înregistrare şi Push to TV (schimbarea programului urmărit la TV direct din aplicaţie) reprezintă funcţionalităţi pe care, în acest moment, doar Horizon Go le oferă pe piaţa din România. De altfel, datele UPC arată că 75% dintre utilizatorii aplicaţiei UPC TV folosesc în mod frecvent funcţia Push to TV şi 20% funcţia de înregistrare de la distanţă.

Conectarea la Horizon Go este simplă!poza interior stire horizon go de la upc

Primul pas pentru a beneficia de serviciu este descărcarea aplicaţiei Horizon Go din magazinele iOS şi Android. Utilizatorii de PC pot accesa serviciul prin horizon.tv/ro_ro/. Al doilea pas implică autentificarea în aplicaţie, acest pas făcându-se folosind datele de logare în contul My UPC. Odată autentificat, un client UPC va putea accesa prin aplicaţie conţinutul video oferit, oricând şi oriunde.

Serviciul este disponibil în România gratuit clienţilor care au abonament la serviciile de internet şi televiziune UPC şi funcţionează atât pe conexiuni de internet UPC, cât şi pe conexiuni oferite de alţi furnizori, inclusiv în reţelele 3G şi 4G.

Detalii despre Horizon Go, inclusiv lista canalelor, sunt disponibile pe  https://www.horizon.tv/ro_ro/

Informațiile sunt comunicate de către Ștefan Stanciu, manager Regional Comunicare, UPC Romania.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.