A+ A A-

UN TÂNĂR ȘOFER BEȚIVAN A RUPT STÂLPUL CU MAȘINA!

UN TÂNĂR ȘOFER BEȚIVAN A RUPT STÂLPUL CU MAȘINA!

 

poza deschidere stire un tanar sofer betivan a rupt stalpulLuni, 15 decembrie, la ora 01:26, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Petrodava” al judetului Neamt a fost anuntat ca s-au produs un accident rutier in satul Adjudeni, comuna Tamaseni. La locul indicat s-au deplasat echipajul de descarcerare si echipajul de paramedici al Detasamentului de Pompieri Roman. La sosire, pompierii au constatat ca un autoturism lovise un stalp de electricitate, care s-a rupt si cazuse pe carosabil. Soferul autoturismului, un barbat de 28 de ani, fusese scos din autoturism de catre persoane aflate in trafic, a fost preluat de echipajul de paramedici, apoi predat unui echipaj SAJ cu medic. Echipajul de descarcerare a asigurat zona, pentru a preveni electrocutarea, a deconectat bornele autoturismului, pentru a preveni eventuale incendii, si a degajat stalpul de pe carosabil.

„Postul de Poliție Tămășeni a fost sesizat despre faptul că pe DJ 201C pe raza localității Adjudeni  s-a produs  un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.poza interior stire un tanar sofer betivan a rupt stalpul

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de  28 ani din comuna Tămășeni conducea un autoturism pe DJ 201 C, pe raza localității  Adjudeni, datorită neadaptării vitezei la condițiile de drum a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod după care a fost proiectat într-un stâlp de susținere a rețelei electrice pe care l-a rupt. Conducătorul autoturismului se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost rănit ușor.  În cauză se efectuează cercetări”.

Informațiile aparțin ISU Neamț și IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.