A+ A A-

PREGĂTIȚI COSTUMELE, VINE CARNAVALUL DE CRĂCIUN!

PREGĂTIȚI COSTUMELE, VINE CARNAVALUL DE CRĂCIUN!

 

Joi, 18 decembrie, de la ora 13.00, în Piața Roman Vodă va avea loc CARNAVALUL DE CRĂCIUN.

Autoritățile locale au pregătit un program pe gustul tuturor.

poza deschidere stire carnavalul de craciunCa element de noutate față de anii anteriori, la CARNAVALUL DE CRĂCIUN din acest an vor participa și formații de elevi ai liceelor din comunele Zonei Roman Metropolitan: Liceul Tehnologic Adjudeni, Liceul Tehnologic Nisiporești, Liceul Tehnologic Valea Ursului și Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad” Horia.

Programul va începe la ora 13.00, moment când tinerii participanți, îmbrăcați în costume specifice și avându-l ca șef de coloană pe Moș Crăciun, vor pleca într-un alai din fața Hotel Roman Plaza și până în Piața Roman Vodă.

După aceasta, va urma Parada Costumelor, pe scena amenajată, moment în care participanții își vor prezenta ținutele de carnaval cu care au venit.

Spectacolul va continua cu prezentarea momentelor artistice pregătite de fiecare instituție de învățământ participantă.

Tinerii din Roman care au obținut diferite premii în concursurile locale, regionale sau naționale, de muzică și interpretare, vor evolua pe scena carnavalului într-un program artistic.poza interior stire carnavalul de craciun

Manifestarea se va încheia cu un recital al trupei HEAVEN, programată să evolueze pe scenă, după ora 19.30.

„Va fi o zi deosebită, ca în fiecare an, și invităm pe toți romașcanii să ne fie alături și să fie alături de copiii lor, de nepoți sau de cunoștințe.

În această seara, a CARNAVALULUI DE CRĂCIUN, vom aprinde și iluminatul ornamental din Piața Roman Vodă Mușat. Este o zi a tinerilor pe care o dorim cât mai frumoasă iar pentru acest lucru se depun toate eforturile, din partea celor implicați. Doresc succes tinerilor și părinților în pregătirea costumelor specifice”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.