A+ A A-

ALTE POSTURI VOR FI DEBLOCATE LA SPITALUL ROMAN!

ALTE POSTURI VOR FI DEBLOCATE LA SPITALUL ROMAN!

 

poza deschidere stire alte posturi vor fi deblocate la spitalComitetul Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman a hotărât deblocarea a 8 posturi, pentru angajare, în cadrul Centrului de Primire Urgențe.

Propunerea urmează să fie avizată săptămâna aceasta, în cadrul Consiliului Local Roman de vineri, 19 decembrie, și va fi aplicată cât mai urgent, de la 1 ianuarie 2015.

„Având în vedere că îmbunătățirea condițiilor de acordare a asistenței medicale în Spitalul Roman, asigurarea unor servicii medicale de calitate superioară, creșterea gradului de satisfacție a pacienților este o preocupare continuă a Primăriei Roman și cunoscând lipsa de personal sanitar cu pregătire medie, precum și a personalului auxiliar sanitar, propun deblocarea unor posturi la Centrul de Primire Urgențe, din cadrul Spitalului Municipal de Urgențe Roman”, precizează primarul Laurențiu Leoreanu, în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Ce posturi vor fi deblocate la CPU?poza interior stire alte posturi vor fi deblocate la spital

Comitetul Director al SMU Roman, analizând situația concretă, a decis să propună deblocarea următoarelor posturi:

-         4 posturi de asistent medical generalist;

-         4 posturi de brancardier.

Ocuparea posturilor se va face prin concurs iar finanțarea acestora se va face prin transfer de fonduri de la Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică Neamț.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.