A+ A A-

CE SURPRIZE SUNT ÎN NOUA ORGANIGRAMĂ A SPITALULUI ROMAN?

CE SURPRIZE SUNT ÎN NOUA ORGANIGRAMĂ A SPITALULUI ROMAN?

 

poza deschidere ce surprize sunt in noua organigramaNoua Organigramă a Spitalului Municipal de Urgență Roman (SMUR) va intra în dezbaterea consilierilor locali, în forma propusă de Comitetul Director al SMUR, conform legilor în vigoare.

Numărul posturilor normate pentru SMUR, în anul 2015, rezultat ca urmare a aplicării prevederilor ordinelor Ministrului Sănătății, pe categorii de personal și tipuri de activități, este de 1.272 de posturi.

În urma analizei numărului de posturi normate pe fiecare loc de muncă în parte, ținând cont de prevederile bugetare privind cheltuielile de personal, pentru anul 2015, se supune aprobării Consiliului Local Roman un număr de 1.081 de posturi.

În prezent, la SMUR sunt ocupate 794 posturi, mai puțin față de începutul acestui an. Diferența provine de la pensionări, decese, demisii sau încetări ale unor contracte datorită expirării termenelor pentru care au fost încheiate.

Care era situația la începutul acestui an, 2014?poza interior  stire  ce surprize sunt in noua organigrama

Numărul posturilor normate pentru Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, în anul 2014, rezultat ca urmare a aplicării prevederilor ministrului Sănătăţii, pe categorii de personal şi tipuri de activităţi, era de 1.278 posturi, față de 1.272, cât este anunțat pentru anul 2015, cu 6 posturi mai puțin.

În urma analizei numărului de posturi normate pe fiecare loc de muncă în parte, ţinând cont de prevederile bugetare privind cheltuielile de personal pentru anul 2014, au fost aprobate 1.081 posturi, la fel ca în solicitarea pentru anul viitor, 2015.

La începutul acestui an, 2014, S.M.U. Roman avea ocupate 809 posturi, față de 794 câte sunt ocupate acum.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.