A+ A A-

BEȚIVANI PE ȘOSELE, UNII ȘI CU PERMISUL SUSPENDAT!

BEȚIVANI PE ȘOSELE, UNII ȘI CU PERMISUL SUSPENDAT!

 

poza deschidere stire betivani pe soseleÎn ziua de 13 decembrie 2014, în jurul orei 19.38, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliției mun. Roman, a depistat pe DC 92, pe raza localității Trifești un autoturism condus de către un bărbat de 36 ani, din comuna Trifești care emana halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză se efectuează cercetări.poza interior stire betivani pe sosele

În ziua de 13 decembrie 2014, în jurul orei 20.31, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier Roman, a depistat pe DC 84C, pe raza localității Chilii, comuna Valea Ursului un autoturism condus de către un bărbat de 24 ani, din comună care emana halenă alcoolică. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice. Inițial suspectul declarase o identitate falsă, iar ulterior polițiștii au constatat  că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În cauză se efectuează cercetări.

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.