A+ A A-

S-A LICITAT: VOM AVEA ȘI BAZĂ SPORTIVĂ ÎN ȘTRAND!

S-A LICITAT: VOM AVEA ȘI BAZĂ SPORTIVĂ ÎN ȘTRAND!

 

poza deschidere stire s-a licitatSingurul spațiu care „apăsa” Primăria Roman, în zona Ștrand, era cel din partea dreaptă, dinspre ștrand, unde mai există, printre bălării, două terenuri de tenis de câmp distruse și spațiu verde.

Conducerea primăriei afirma că va căuta soluții pentru ca și acel spațiu să își găsească un investitor care să-i ofere o destinație în concordanță cu specificul zonei.

În partea stângă a străzii centrale din ștrand se construiește Zona de Agrement și Picnic, lucrările fiind într-o fază avansată de execuție, constructorul, firma ROBU CONSTRUCT, declarând că dorește ca la inaugurarea ștrandului să fie gata și zona de picnic, în proporție de 90%.

Ștrandul este modernizat iar obiectivul este în conservare până la deschiderea festivă din vara viitoare.

Bază Sportivă și de Agrement!poza interior stire s-a licitat

În partea dreaptă a zonei din ștrand, așa cum este cunoscută, vor fi executate lucrări de amenajare a unei baze sportive și a unei zone de agrement.

Romașcanii dornici de sport vor avea la dispoziție terenuri de tenis de câmp, de handbal, minifotbal și de minibaschet, alături de o clădire modernă cu vestiare și terase de alimentație publică.

Licitația pentru amenajarea acestui spațiu a fost câștigată de IMROM iar lucrările vor demara la ieșirea din această iarnă, în luna februarie 2015.

„Acea porțiune de teren se va executa în regim privat; a fost licitată iar lucrările vor începe în primăvară. Se vor executa terenuri de sport și o clădire cu vestiare și terase.

Va fi greu pentru firma respectivă pentru că va trebui să investească niște sume de bani și se vor amortiza în timp dar va fi o zonă frumoasă și va reîntregi dezvoltarea acelui loc”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.