A+ A A-

MENIU DE SĂRBĂTORI LA SPITAL: FRIPTURĂ!

MENIU DE SĂRBĂTORI LA SPITAL: FRIPTURĂ!

 

FIRMELE DE SPECIALITATE POT OFERI SPONSORIZĂRI: COZONACI ȘI PRĂJITURI

CADRELE MEDICALE ȘI PERSONALUL ADMINISTRATIV VOR PRIMI DOAR…FELICITĂRI VERBALE!

poza deschidere stire meniu de sarbatori la spitalConducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a declarat că a purtat discuții cu directorul de Îngrijiri, pentru ca pacienții internați în spital în perioada Sărbătorilor de Crăciun și a Anului Nou să poată beneficia de un meniu special.

„Nu cred că vor fi sarmale dar cu siguranță va fi friptură; suntem totuși o unitate medicală și avem meniu dietetic.

Firmele de specialitate, care produc produse de patiserie și dulciuri, pot contribui la diversificarea meniului nostru prin sponsorizări sau alte donații în cozonaci și alte produse de patiserie”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

În privința aprovizionării cu materiale sanitare și de întreținere, conducerea spitalului spune că a luat în calcul cotele inclusiv până la jumătatea lunii ianuarie 2015.poza interior stire meniu de sarbatori la spital

Programările cu serviciile cadrelor medicale sunt făcute, serviciul medical fiind asigurat în totalitate.

Conducerea spitalului se așteaptă ca în perioada sărbătorilor, internările să scadă, în calcul fiind luate doar Urgențele.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.