A+ A A-

„NU UITĂM CĂ L-AM RUGAT PE ARSENE SĂ NE AJUTE ȘI NU A VRUT!”

„NU UITĂM CĂ L-AM RUGAT PE ARSENE SĂ NE AJUTE ȘI NU A VRUT!”

 

SUSȚINEREA PENTRU CONDUCEREA CJ NEAMȚ DEPINDE DE LEOREANU

poza deschidere stire nu uitam ca l-am rugat pe arsene sa ne ajuteÎn ianuarie 2015 vom avea campanie electorală pentru alegerea conducerii Consiliului Județean Neamț.

La Roman, candidatul partidelor politice sau un independent va trebui să fie susținut de Laurențiu Leoreanu pentru a întruni un număr mare de voturi care, de ce să nu spunem direct, va influența foarte mult clasamentul final.

Primarul de Roman va susține OMUL și nu partidul! Vor conta proiectele pe care candidatul le are pentru Roman.

„A fost vorba, la un moment dat, că va candida domnul deputat Ionel Arsene, vom vedea! Pentru mine, în primul rând contează omul care candidează și nu partidul din spatele său.

Voi susține programul cel mai generos pentru Roman, să vedem ce promisiuni vor face candidații! Probabil după Sărbători se vor anunța și intențiile.

Nu voi uita, vis a vis de domnul Ionel Arsene, că l-am solicitat să ajute Municipiul Roman și nu a făcut-o! Asta va conta în susținere”, a spus primarul Municipiului Roman.

De unde pleacă supărarea primarului Leoreanu pe conducerea PSD Neamț, respectiv pe deputatul PSD Ionel Arsene. Ce a solicitat Leoreanu de la consilierii locali PSD?poza interior stire nu uitam ca l-am rugat pe arsene sa ne ajute

Șeful administrației romașcane le-a atras atenția consilierilor locali PSD, în plenul ședinței de consiliu local de luni, 20 octombrie, că aparțin comunității locale și ar trebui să facă demersuri ca și Municipiul Roman să primească finanțări, așa cum va primi Târgu Neamț.

„Fac un apel, pentru că toți suntem romașcani și toți suntem aici, aș adresa o rugăminte domnilor consilieri PSD!

Cât de curând va fi o alocare de fonduri pe OG 28, în județul Neamț (OG 28 se referă la alocare de sume pentru dezvoltarea infrastructurii de drumuri, apă și canalizare, pentru administrațiile locale)!

O sumă destul de importantă, în jur de 300 de miliarde de lei vechi, va fi repartizată județului nostru, dintre care, o sumă foarte mare va fi repartizată orașului Târgu Neamț.

Eu cred că dumneavoastră ați putea discuta prietenește cu liderii PSD pentru ca o parte din acești bani să vină și la Roman. Banii, dacă vin, nu vin către Leoreanu sau Consiliul Local Roman, banii ar veni către municipalitate și către cetățeni.

Nu cred că simpatizanții PSD Roman ar fi onorați dacă ar vedea că la Roman vin bani „zero” și în altă parte vin miliarde. Cred că ar fi normal ca o sumă să se îndrepte și către noi, la Roman, pentru că nu sunt comunități în care trăiesc simpatizanți PSD, în altele simpatizanți PNL, etc.”, a spus în plenul Consiliului Local Roman Laurențiu Leoreanu.

În replică, la cinci zile după această afirmație, pe 25 octombrie, deputatul PSD Ionel Arsene declara într-o conferință de presă la sediul de campanie al PSD Roman că municipiul nostru a beneficiat de sume considerabile, de la CJ Neamț, pentru lucrările de la Biblioteca Municipală, lucrările de la Pediatria Spitalului Roman și sume defalcate din TVA.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.