A+ A A-

POLIȚIȘTII ROMAȘCANI SUNT OPERATIVI: AU PRINS HOȚUL IMEDIAT!

POLIȚIȘTII ROMAȘCANI SUNT OPERATIVI: AU PRINS HOȚUL IMEDIAT!

 

Polițiștii au reținut un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, imediat după comiterea faptei.

poza deschidere stire politistii romascani sunt operativiDuminică, 7 decembrie, în jurul orei 14.00, Poliţia Municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că unei femeii, de 52 de ani, i-a fost smuls din mână o sumă de bani de către un tânăr.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj de poliție din cadrul  Biroului de Ordine Publică Roman, care, pe baza descrierii făcute de victimă, au depistat la scurt timp persoana, pe str. Siretului, aceasta fiind un tânăr de 24 de ani, din Roman. Prejudiciul creat, în valoare de 20 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate.poza interior stire politistii romascani sunt operativi

 Polițiștii au luat măsura reţinerii tânărului pentru o perioadă de 24 de ore și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman pentru luarea  unei măsuri preventive.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.