A+ A A-

BUCURIE PENTRU PENSIONARI: PENSIILE VIN PÂNĂ ÎN SĂRBĂTORI

BUCURIE PENTRU PENSIONARI: PENSIILE VIN PÂNĂ ÎN SĂRBĂTORI

 

poza deschidere stire bucurie pentru pensionari„Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice a făcut demersurile necesare pentru a achita drepturile cuvenite beneficiarilor sistemului public de pensii în avans, în perioada 11 - 24 decembrie, prin intermediul CN Poşta Română SA.

În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poştale au fost decalate, pentru a se asigura plata tuturor pensiilor înainte de sărbători. 

În ceea ce îi priveşte pe beneficiarii care nu vor fi  găsiţi la domiciliu, plata drepturilor va fi asigurată la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie (în cazul celor avizaţi la domiciliu). poza interior stire bucurie pentru pensionari

De asemenea, referitor la drepturile achitate prin intermediul băncilor (este vorba de băncile care au încheiate convenții cu CNPP), aceste drepturi vor putea fi încasate la aceleaşi date ca în lunile anterioare, până în sărbătorile de iarnă”, este precizat într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.