A+ A A-

PROBLEME CU MATERIALELE SANITARE ACHIZIȚIONATE DE SPITAL!

PROBLEME CU MATERIALELE SANITARE ACHIZIȚIONATE DE SPITAL!

 

poza deschidere stire probleme cu materialele sanitareConducerea Spitalului Municipal de Urgență Roman a fost sesizată că în secții sunt materiale sanitare sau consumabile sanitare de proastă calitate și că la Centrul de Primiri Urgențe, de pe mesele de tratament, lipsesc cu desăvârșire foliile de unică folosință, din hârtie sterilizată. Explicația nu a întârziat să apară!

„Materiale sanitare se iau prin licitație și, evident, cu prețul cel mai mic, pentru că valoarea depășește 30.000 de Euro.

Dacă sunt de proastă calitate, cei care recepționează aceste materiale sanitare sau consumabile medicale, fac un referat în care menționează acest lucru, că materialele nu corespund din punct de vedere al calității.poza interior stire probleme cu materialele sanitare

Am avut situații: perfuzoare care nu erau de calitate, gelul de ecograf care a fost fluid și curgea pe pacient și ne mai murdăream și noi, medicii!

Colegii de la achiziții cer celor care vin cu ofertele, să vină cu mostre, astfel încât cei din comisii, să pipăie, să vadă și să spună dacă este bun și dacă corespunde din punct de vedere calitativ.

S-a întâmplat ca la achiziției să vină cu o mostră și la trimiterea mărfurilor să nu mai fie de aceeași calitate, ca a mostrei prezentate”, a declarat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.