A+ A A-

IANUARIE 2015: LA SPITAL, ANGAJĂRI PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ!

IANUARIE 2015: LA SPITAL, ANGAJĂRI PE PERIOADĂ NEDETERMINATĂ!

 

poza deschidere stire ianuarie 2015 la spitalComitetul Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman a hotărât deblocarea a 25 de posturi, pentru angajare, în diferite sectoare al unității medicale.

Decizia a fost avizată de Consiliul Local Roman și transformată într-o hotărâre. Anunțurile de angajare vor fi făcute în primele zile ale noului an 2015, angajările ce se vor face fiind pe perioadă nedeterminată.

În prezent, Spitalul Municipal de Urgență Roman anunțat că va face angajări numai că aceste sunt pe perioadă determinată, de 1 an, după cum urmează:

-         1 post asistent medical la Laboratorul de Radiologie și Imagistică;

-         2 posturi de asistent medical la Secția Medicină Internă;

-         1 post asistent medical la Secția Neonatologie;

-         1 post îngrijitor curățenie, Secția Ortopedie;

-         1 post îngrijitor curățenie, Compartiment ORL;

-         1 post îngrijitor curățenie, Bloc Operator.poza interior stire ianuarie 2015 la spital

„Ceea ce am anunțat în prezent este pentru a putea face față în sectoarele cu deficit de personal sau unde trebuie să acordăm concedii și alte zile libere. Ce angajăm acum, în decembrie, este pe perioadă limitată de timp.

Posturile pentru care am cerut aprobare în consiliul local, vor fi scoase la concurs în luna ianuarie, acelea fiind pe perioadă nedeterminată”, a menționat medicul Cătălina Pălăncianu, managerul Spitalului Municipal de Urgență Roman.

Ce posturi au fost deblocate la SMU Roman și pentru care se vor face angajările în ianuarie 2015?

- 7 posturi de asistent medical;

-  4 posturi de brancardier;

- 14 posturi de îngrijitor curățenie și infirmieri.

Cheltuielile de personal aferente acestor posturi au fost cuprinse în Bugetul SMU pentru anul 2014 și vor fi preluate în Bugetul SMU pentru 2015.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.