A+ A A-

HOȚ PROST: POLIȚIȘTII L-AU GĂSIT ÎN ȘIFONIER!

HOȚ PROST: POLIȚIȘTII L-AU GĂSIT ÎN ȘIFONIER!

 

poza deschidere stire hot prostUn tânăr a fost surprins în flagrant de polițiști, în timp ce se ascunde în șifonierul persoanei vătămate, în casa de unde a furat!

În seara zilei de 02.12.2014, în jurul orei 21.00, polițiștii  din cadrul Postului de Poliţie Girov au fost sesizaţi de către o localnică de 24 de ani despre faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţa sa din Căciuleşti.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care au surprins în flagrant un tânăr de 20 de ani, din Girov, ce se ascundea într-un dulap, având asupra sa un rucsac în care se aflau mai multe bunuri sustrase din locuința persoanei vătămate.poza interior stire hot prost

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că tânărul ar mai fi sustras bunuri din aceeași locuință în seara zilei de  27.11.2014.  

În cauză  polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, furt și tentativă de furt calificat. 

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.