A+ A A-

FEERIE PE STRĂZILE MUNICIPIULUI ROMAN: ZĂPADĂ ȘI LUMINIȚE!

FEERIE PE STRĂZILE MUNICIPIULUI ROMAN: ZĂPADĂ ȘI LUMINIȚE!

 

AVEM UN MUNICIPIU FRUMOS PENTRU CĂ…ESTE AL NOSTRU! PRIMARUL LEOREANU A VORBIT, CU CINE ȘTIE DUMNEALUI, SĂ FIE ȘI ZĂPADĂ ȘI A NINS!

poza deschidere stire feerie pe strazile municipiului romanÎn seara zilei de 1 decembrie, așa cum a promis și primarul Laurențiu Leoreanu, au fost aprinse luminițele ornamentale specifice Sărbătorilor de Iarnă.

În primă fază, s-au aprins luminițele de pe străzile centrale și cele care se bifurcă din străzile centrale, urmând ca pe 18 decembrie, cu ocazia Carnavalului de Crăciun, să fie aprins și iluminatul ornamental din Piața Roman Vodă.

„O mare parte dintre ghirlandele luminoase au fost confecționate în atelierul Primăriei Roman ca să facem economie de bani. O altă parte a fost recondiționată și îmbunătățită, acolo unde a fost cazul.poza interior stire feerie pe strazile municipiului roman

Îi asigur pe romașcani că va fi un oraș împodobit și se vor mândri cu acest lucru. Avem manifestări multe, în luna decembrie, și vor fi luminate de mii de becuri multicolore. Vom avea și un spectacol deosebit în noaptea de Revelion 2015 iar eu voi fi, ca în toți anii, în mijlocul romașcanilor, să ciocnim o cupă de șampanie”, a menționat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Avem un municipiu frumos pentru că…este al nostru!

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.