A+ A A-

AVANSĂRI ÎN POLIȚIE: 15 OFIȚERI ȘI 40 DE AGENȚI DE POLIȚIE!

AVANSĂRI ÎN POLIȚIE: 15 OFIȚERI ȘI 40 DE AGENȚI DE POLIȚIE!

 

Inspectoratul de Poliţie Județean Neamţ serbează Ziua de 1 Decembrie 1918.

poza deschidere stire avansari in politieVineri, 28 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ s-a desfăşurat şedinţa festivă pentru marcarea Zilei de 1 Decembrie 1918 – Ziua Naţională a României. La această manifestare au participat prefectul Judeţului Neamţ, reprezentanții Asociației Veteranilor de Război și ai Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere - Filiala Neamţ, conducerea Inspectoratului de Poliţie Județean Neamţ, şefii de subunităţi, servicii judeţene, secţii de poliţie rurală, precum şi poliţişti.

Cu această ocazie, prefectul județului Neamț, Vlad Angheluță, a dat citire mesajului viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrului afacerilor interne, Gabriel Oprea iar Şeful Inspectoratului de Poliție, comisar şef Paul Tablan a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 15 ofițeri și 40 de agenți de poliție, precum și ordinul de avansare la termen pentru un ofițer de poliție.poza interior stire avansari in politie

Activităţile pentru marcarea Zilei Naţionale vor continua şi în ziua de luni  prin participarea reprezentanţilor instituţiei la ceremonie și defilarea structurilor operative în cadrul paradei militare, organizată de către Ministerul Apărării Naționale - Garnizoana Neamț în P-ța Ștefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ.

La ceasul aniversării celor 96 de ani de unitate românească, conducerea Inspectoratul de Poliţie Județean Neamţ, transmite tuturor românilor să-și

păstreze valorile demonstrate în timp: respectul pentru lege, credința, corectitudinea si solidaritatea, fără de care nu putem avea o Românie puternică, demnă și prosperă. La mulți ani România! Fotografiile sunt din arhiva.

Comunicatul aparține Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.