A+ A A-

UNPR ROMAN A UITAT SĂ STRÂNGĂ „ÎNDEMNURILE ELECTORALE”!

UNPR ROMAN A UITAT SĂ STRÂNGĂ „ÎNDEMNURILE ELECTORALE”!

 

poza deschidere stire unpr roman a uitat sa strangaLa două săptămâni de la încheierea campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României, în Municipiul Roman încă mai întâlnim afișaj electoral.

Primarul Laurențiu Leoreanu făcea un apel și lansa o rugăminte, luni, 17 noiembrie, către reprezentanții partidelor politice, să își strângă bannerele de pe stâlpi și alte afișe sau panouri electorale, în maximum o săptămână, pentru ca municipiul să fie pregătit pentru 1 decembrie – Ziua Națională a României și pentru Sărbătorile de Iarnă.

„Până vineri, 22 noiembrie, vom rezolva cu strângerea afișajului electoral. Fac un apel către partidele politice să își strângă afișajul electoral din oraș, să facem loc iluminatului ornamental festiv, să pregătim orașul pentru Ziua Națională, astfel încât să întâmpinăm cu bucurie luna decembrie, o lună a iubirii, a darurilor, a sărbătorilor trăite deplin. Îi rog ca în decurs de o săptămână să își ridice materialele electorale”, a spus Laurențiu Leoreanu, luni, 17 noiembrie, în cadrul unei conferințe de presă.poza interior stire unpr roman a uitat sa stranga

În fața Detașamentului de Pompieri Roman, toți automobiliștii care intră în municipiul Roman dinspre gară sunt încă întâmpinați de un panou electoral în care apare fostul candidat - primul ministru Victor Ponta, alături de alți doi oficiali ai UNPR, dintre care unul a decedat între timp. Panoul cu afiș este și atemporal pentru că distinșii de la UNPR au uitat să îl schimbe pe cel din Turul I, pentru că în Turul II, UNPR ne îndemna să îl votăm pe Ponta, la poziția 4! Oare din această cauză a pierdut PONTA alegerile; pentru că alegătorii au căutat și în turul II…poziția 4?

De la Organizația PSD Roman am fost îndrumați pentru relații la Organizația UNPR Roman pentru că „panourile electorale de acest gen sunt ale UNPR” iar Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman, reprezentant al conducerii locale UNPR, ne-a confirmat miercuri, 26 noiembrie, că acel panou electoral aparține UNPR Roman și va lua toate măsurile să fie strâns, considerând că a fost o „scăpare”.

Panoul electoral exista și joi, 27 noiembrie, „scăparea” persistând.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.