A+ A A-

LEOREANU A AVERTIZAT APASERV: „EVALUAȚI MAI BINE LUCRĂRILE!”

LEOREANU A AVERTIZAT APASERV: „EVALUAȚI MAI BINE LUCRĂRILE!”

 

poza deschidere stire leoreanu a avertizat apaservȘeful administrației romașcane a precizat că a avertizat conducerea APA SERV în privința termenelor pe care le fixează când execută lucrările ca să nu fie probleme.

În ultimul timp, conducerea APASERV a anunțat mai multe lucrări, unele la intervale de timp foarte scurte, care nu s-au încadrat în termenele fixate, întârzierile fiind de ordinul orelor.

„Le cer să evalueze foarte bine lucrurile și le cer să se încadreze în timpi. Dânșii au motiva că sunt contractări făcute cu societăți, societățile sunt limitate ca număr fiind din București. Au venit și nu aveau specialiști. A trebuit să aducem sudori de la APASERV.

Am fost supărat pentru că, dacă spunem o oră să încercăm să o respectăm!poza interior stire leoreanu a avertizat apaserv

Când întârzierile trec de o oră mi se pare că deja este o problemă. Dacă vrem să devenim serioși, atunci îi somez de această dată, pentru că i-am rugat de prea multe ori, îi somez să fie profesioniști și să evalueze lucrurile foarte bine.

Dacă nu pot ei, să lase pe alții, poate vor alții să conducă”, a declarat Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman.

Ultimele opriri ale apei s-au datorat montării unor motoare electrice la stațiile de repompare, de la autogară și de la fosta grădină zoologică.

Conducerea tehnică a Primăriei Roman a declarat că anul acesta, până la final, nu vor mai fi opriri ale apei în municipiu.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.