A+ A A-

DACĂ NU DERAPA, NU ȘTIA NIMENI CĂ A BĂUT LA VOLAN!

DACĂ NU DERAPA, NU ȘTIA NIMENI CĂ A BĂUT LA VOLAN!

 

poza deschidere stire daca nu derapaÎn noaptea de 21.11.2014, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Botești, au intervenit la solicitarea unui conducător auto care a sesizat faptul că a derapat, ieșind în afara părții carosabile cu autoutilitara pe care o conducea pe DN 2, în localitatea Barticești.

La fața locului polițiștii au constatat că șoferul autoutilitarei, un băcăuan de 26 de ani, datorită faptului că drumul era parțial acoperit cu zăpadă, a derapat și a intrat în șanțul din dreapta a sensului de mers Hălăucești - DN 2, accidentul fiind soldat doar cu pagube materiale. La testarea șoferului cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Roman pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.poza interior stire daca nu derapa

Conducătorului auto i s-a reținut permisul de conducere și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.