A+ A A-

PRIORITĂȚI 2015: ASFALTĂRI ÎN CARTIERUL BĂLCESCU ȘI P. RAREȘ!

PRIORITĂȚI 2015: ASFALTĂRI ÎN CARTIERUL BĂLCESCU ȘI P. RAREȘ!

 

poza deschidere stire prioritati 2015În aceste zile se creionează investițiile pentru anul viitor și zonele unde Primăria Roman va interveni, în folosul locuitorilor.

Printre obiectivele administrației romașcane, pentru anul 2015, sunt peste 30 de repere dar într-un clasament.

„Sunt multe obiective de realizat dar printre priorități, așa cum a decis primarul de Roman, se află asfaltările din cartierele Nicolae Bălcescu și Petru Rareș.

În Nicolae Bălcescu este aproape de finalizare întreaga zonă iar în Petru Rareș deja sunt lucrări începute și sperăm să le încheiem în a doua jumătate a anului viitor. Trebuie asfaltat, după un program, în funcție de străzile care se vor finaliza în ceea ce privește apa și canalizarea.poza interior stire prioritati 2015

Un alt obiectiv important este Parcarea Casa Afacerilor pe care o vom amenaja corespunzător. Vom mai face parcări la Hotelul Roman, în Panaite Donici și cea din spatele cinematografului.

Vom amenaja Puntea de la Cotu Vameș, peste Moldova, și facem proiectul pentru faleză. Vom da în utilizare Ștrandul Roman și o parte din Zona Picnic”, a menționat Ovidiu Bojescu, city managerul Municipiului Roman.

Se mai iau în calcul pentru finanțare Giratoriul DEDEMAN, continuarea lucrărilor la Centura EST și altele.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.