A+ A A-

VINERI, APA SERV LASĂ ROMANUL FĂRĂ APĂ…DIN NOU!

VINERI, APA SERV LASĂ ROMANUL FĂRĂ APĂ…DIN NOU!

 

poza deschidere stire vineri apaserv lasa romanul fara apaPentru că ne-am obișnuit cu lucrările pe care APA SERV le desfășoară foarte regulat la rețelele de apă ale municipiului Roman, conducerea companiei ne anunță că vineri, 21 noiembrie, de la ora 22.00 și până sâmbătă, 22 noiembrie, ora 08.00, din nou nu vom avea apă.

Oprirea de miercuri, 19 noiembrie, care trebuia să țină până joi dimineața, 20 noiembrie, la ora 10.00, a ținut până la ora 13.00, din motive de…SYSCOM.

Joi dimineața, APASERV ne-a trimis o scuză care suna în felul următor:

Avand in vedere amploarea lucrarilor in Muncipiul Roman din data de 19.11.2014  incepand cu ora 22:00  constructorul SC SYSCOM SRL a anuntat ca va finaliza lucrarea pana Joi 20.11.2014 ora 13:00 in loc de ora 10:00 cum a fost preconizat. Va multumim pentru intelegere”, se arată în scuza APASERV.

De ce se oprește apa în Roman?poza interior stire vineri apaserv lasa romanul fara apa

„Avem în derulare un program de modernizare pentru stațiile de repompare de la Autogara Roman și de la fosta Grădină Zoologică, acum Centrul Melchisedec, prin care avem în plan schimbarea unor pompe și modernizarea comenzilor de automatizare ale acestora.

Miercuri, 19 noiembrie, am oprit apa ca să schimbăm patru pompe, de aceea a fost nevoie de un timp mai îndelungat de oprire, iar vineri, 21 noiembrie, vom opri apa tot la ora 22.00 dar vom relua furnizarea la ora 08.00, sâmbătă, pentru că avem de schimbat numai două pompe.

Lucrările sunt deosebit de necesare în contextul în care este necesar să modernizăm și stațiile de repompare”, a precizat conducerea locală a APA SERV, inginerul Cristian Buzdugan.

Care este reacția autorităților locale?

„S-a discutat cu conducerea companiei APA SERV și s-a convenit ca de acum înainte toate opririle de apă din municipiul nostru să fie făcute numai cu avizul conducerii Primăriei Roman.

În afară de opririle accidentale datorate avariilor, tot ce va fi oprire controlată se va face doar cu aprobarea primăriei.

Oricum, până anul viitor, nu se va mai interveni la rețea, în afară de avariile pe care nu le putem anticipa, și nu se va mai opri apa în Municipiul Roman.

Și în cazul acestor opriri, domnul primar a insistat ca opririle să se facă între ore rezonabile, până la 08.00 dimineața, să poată merge lumea la serviciu.

Ei au spus că investiția de la pompe, pe care o fac pe banii lor, este realizată cu o firmă subcontractantă din București, SYSCOM, care le-a cerut oprire pentru opt ore. APASERV a mai luat în calcul încă patru, în total 12 ore, dar nu au putut respecta programul.

Este un lucru bun că se fac investiții dar și problemele cu disconfortul au o limită. Noi sperăm ca sâmbătă să nu se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat joi, 20 noiembrie”, a declarat Ovidiu Bojescu, city managerul municipiului Roman.

Care este anunțul APA SERV, pentru vineri 21 noiembrie?

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile astfel:

- VINERI 21-11-2014, incepand cu ora 22:00, pana SAMBATA 22-11-2014, ora 10:00 în municipiul Roman .

Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile”, se arată în comunicatul operatorului regional de apă.

Romașcanii au scos și o glumă pe seama opririlor dese de apă.

Știți care este „Culmea APA SERV-ului ???”

„Nici nu se furnizează încă apă în rețeaua municipiului Roman, de la oprirea anterioară, că APA SERV ne anunță că oprește din nou apa, peste o zi!!!” 

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.