A+ A A-

ANGAJĂRILE LA SPITALUL ROMAN SE VOR FACE DIN DECEMBRIE!

ANGAJĂRILE LA SPITALUL ROMAN SE VOR FACE DIN DECEMBRIE!

 

poza deschidere stire angajarile la spitalul romanÎn ședința de consiliu local de vineri, 21 noiembrie, se va dezbate un proiect de hotărâre care vizează deblocarea unor posturi la Spitalul Municipal de Urgență Roman.

Comitetul Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman a hotărât deblocarea a 25 de posturi, pentru angajare, în diferite sectoare al unității medicale. Propunerea trebuie avizată, ca hotărâre de consiliu local, după care se vor face anunțurile cu datele de concurs.

Ce posturi vor fi deblocate la SMU Roman?

- 7 posturi de asistent medical;

-  4 posturi de brancardier;

- 14 posturi de îngrijitor curățenie și infirmieri.poza interior stire angajarile la spitalul roman

Cheltuielile de personal aferente acestor posturi au fost cuprinse în Bugetul SMU pentru anul 2014 și vor fi preluate în Bugetul SMU pentru 2015.

„În momentul în care avem avizul Consiliului Local Roman vom demara procedurile de angajare. Toate angajările se vor face în luna decembrie, imediat facem și anunțurile! Avem asigurate fondurile necesare iar personalul este mai mult decât necesar, în sectoarele unde avem deficit”, a apreciat managerul Spitalului Roman Cătălina Pălăncianu.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.