A+ A A-

PARTICIPAȚI LA CONCURS: „Shakespeare School Essay Competition”!

PARTICIPAȚI LA CONCURS: „Shakespeare School Essay Competition”!

 

poza deschidere stire participati la concursElevii din toată țara sunt așteptați să se înscrie, gratuit, în cursa spre Marea Britanie pe care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie o lansează la cea de-a 7-a ediție a concursului național de creație în limba engleză.

„Vom promova ideile inovative și vom răsplăti performanța tinerilor talentați cu premii în valoare de peste 5.000 de euro, ce includ marile premii ale competiției – două tabere în Marea Britanie în campusurile unor universităţi sau colegii de top.

Provocarea acestei ediții este: Think green, speak green, act green!poza interior stire participati la concurs

Participanții trebuie să aibă între 11 şi 20 de ani și să scrie un text original în limba engleză prin care să exprime propria viziune despre cum putem să păstrăm Planeta Pământ o planetă VERDE, pentru generațiile viitoare.

Cele mai convingătoare idei, bine structurate și exprimate creativ în limba lui Shakespeare, vor fi răsplătite cu tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză, cărți dar și produse electronice și obiecte care susțin tema propusă în această ediție – sustenabilitatea.

Competiția este organizată pe două categorii de vârstă, 11-14 ani și 15-20 de ani. Participanții pot înscrie gratuit eseurile, online, pe site-ul www.shakespeare-school.ro, până pe 29 ianuarie 2015. După selecția celor mai bune 30 de eseuri, profesorii Shakespeare School stabilesc ierarhia finală în urma unor scurte interviuri cu finaliștii”, se precizează pe pagina concursului.

Mai multe detalii, la următorul link:  http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/essay-competition

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.