A+ A A-

ARMELE LA CONTROL!

ARMELE LA CONTROL!

 

poza deschidere stire armele la controlPolițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase, desfășoară în următoarea perioadă activitățile de avizare a autorizațiilor de deținere/folosire a armamentului.

În perioada 30.11.2014 - 15.03.2015, în cadrul acțiunii “ARMURIER 2014„ IPJ Neamț prin Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, va desfășura activitatea de avizare a autorizațiilor de deținere/folosire a armamentului și muniției, respectiv a certificatelor de deținător de arme/muniție, precum și a autorizațiilor de funcționare a poligoanelor de tragere, deținute de persoanele juridice.

Întrucât ultima activitate de acest gen a avut loc în cursul anului 2012, persoanele juridice cu sediul social sau punctele de lucru pe raza jud. Neamț, ce au ca obiect de activitate deținerea si după caz folosirea de arme si muniții, sunt invitate la sediul Inspectoratului de Poliție – SAESP pentru a prezenta comisiei de viza, următoarele documentele:

- Cerere de aplicare a vizei ( anexa 1 ) ;

- Certificatul de înregistrare a societății la Registrul Comerțului ;

- Actul constitutiv al societății ;

- Autorizația de deținere sau de folosire a armelor și munițiilor letale si/sau neletale supuse autorizării ori de funcționare a poligonului de tragere, respectiv certificatul de deținător pentru arme si muniții neletale supuse notificării ;

- Planul de pază și apărare si contractul de prestări servicii ;poza interior stire armele la control

- Planul de dotare cu arme si muniții, în cazul deținătorilor de poligoane de tragere;

- Avizul de gestionar arme si muniții ;

- Avizul de port arme pentru persoanele dotate cu arme și muniții.

Pentru informații suplimentare, lucrătorii Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase poate fi contactați la numărul de telefon– 0233231502 sau pe adresa de mail  arme@nt.politiaromana.ro.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.