A+ A A-

„NU NOI AM CÂȘTIGAT ALEGERILE; POPORUL ROMÂN LE-A CÂȘTIGAT!”

„NU NOI AM CÂȘTIGAT ALEGERILE; POPORUL ROMÂN LE-A CÂȘTIGAT!”

 

poza deschidere stire nu noi am castigat alegerileCu această afirmația a început conferința de presă, senatorul PNL Eugen Țapu, președintele PNL Roman.

Oficialul liberal a fost înconjurat de toată echipa care a asigurat buna desfășurare a campaniei electorale în Roman și în Zona Roman și a organizat o conferință de presă luni, 17 noiembrie, prezentând un bilanț al votului și aducând mulțumiri pentru toți cei care s-au prezentat la vot și au acordat votul lor lui Klaus Iohannis.

„Românii au dat dovadă duminică, 16 noiembrie, că sunt un popor și nu o populație. Mulțumesc, în mod special tuturor romașcanilor și nemțenilor care au votat Klaus Iohannis, pentru că la Roman și Piatra Neamț am câștigat alegerile.

Asigur toți romașcanii că începând de marți, 18 noiembrie, în Parlamentul României, vor fi două priorități: respingerea legii amnistiei și grațierii și adoptarea legii votului prin corespondență, electronic”, a afirmat senatorul Eugen țapu.

„Trebuie să schimbăm Guvernul Ponta cu un Guvern de Dreapta!!!”poza interior stire nu noi am castigat alegerile

„Trebuie să fie un guvern liberal pentru că, de azi noapte (n.r. duminică, 16 noiembrie) ACL a încetat să mai existe, există un singur partid – PNL.

Acest partid trebuie să guverneze România, pentru că PNL are soluții, de dreapta, prin care să scoată țara din impasul economic în care se află și să aducă prosperitate românilor.

Sunt aici, în fața dumneavoastră, alături de cei care formează nucleul PNL la Roman; d-l Vasile Bețeanu, d-l Constantin Ghica, d-l Dumitru Acatrinei, d-na Dana Păiuș, d-l avocat Grațian, d-l Bogdan Savin, d-l Remus Dedu, d-l George Biciușcă și nu în ultimul rând, Gelu Manea, membru fondator al PNL”, a mai declarat Eugen țapu, președintele PNL Roman.

Au luat cuvântul toți oficialii prezenți și au mulțumit, prin intermediul media, celor care au votat Klaus Iohannis și celor care au fost alături de ACL.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.