A+ A A-

NEAMȚ: AU VOTAT PÂNĂ ACUM 53,58%, DINTRE LOCUITORI

NEAMȚ: AU VOTAT PÂNĂ ACUM 53,58%, DINTRE LOCUITORI

 

poza deschidere stire neamt au votat pana acumToate paginile sociale și de Web sunt pline de știri legate de votul de astăzi. Reprezentanții redacțiilor de știri, în funcție de simpatia politică își îndeamnă cititorii să voteze cu…referire strictă într-o anumită direcție.

În Neamț, până la ora redactării acestei știri a fost anunțată o prezență la vot de 53,58%, cea mai mare din ultimii ani, în ceea ce privește acest aspect.

La nivel național, pe primul loc este Ilfov, cu o prezență de 73,66%, județul situându-se pe primul loc în top, pe ultimul loc fiind județul Harghita, cu 44,21%.

În afara țării se cere prelungirea orei de închidere a secțiilor de votare pentru că foarte mulți români stau la coadă să voteze. Știrile sunt contradictorii și din această privință.

Românii și romașcanii cu o judecată la rece, își pot da seama, din cele ce urmăresc la știri, de orientarea și direcționarea informației, la fel cum își pot da seama de interesele care se află în spatele redacțiilor de știri.

Până la ora 19.00!!!poza interior stire neamt au votat pana acum

Aproape 11 milioane de alegatori, reprezentând 58.63% din totalul celor inscrisi in listele electorale, s-au prezentat la urne, la nivel national, pana la ora 19.00, potrivit datelor preliminare actualizate privind prezenta la vot centralizate la BEC, in primul tur prezenta fiind de 48,89%. Dupa centralizarea a 100% din sectii, numarul voturilor pe lista suplimentara a fost de 10,24%, adica aproape 1.100.000 de voturi.

Sursele informațiilor sunt canalele de știri.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.