A+ A A-

SPITALUL ROMAN VA DEBLOCA 25 DE POSTURI, PENTRU ANGAJARE!

SPITALUL ROMAN VA DEBLOCA 25 DE POSTURI, PENTRU ANGAJARE!

 

poza deschidere stire spitalul roman va debloca 25 de posturiComitetul Director al Spitalului Municipal de Urgență Roman a hotărât deblocarea a 25 de posturi, pentru angajare, în diferite sectoare al unității medicale.

Propunerea trebuie avizată, ca hotărâre de consiliu local, după care se vor face anunțurile cu datele de concurs. Săptămâna viitoare se va întruni Consiliul Local Roman, vineri, 21 noiembrie, iar până la începutul lunii decembrie vor fi făcute anunțurile de angajare.

„Având în vedere că îmbunătățirea condițiilor de acordare a asistenței medicale în Spitalul Roman, asigurarea unor servicii medicale de calitate superioară, creșterea gradului de satisfacție a pacienților este o preocupare continuă a Primăriei Roman și cunoscând lipsa de personal sanitar cu pregătire medie, precum și a personalului auxiliar sanitare, propun deblocarea unor posturi. Propunerea este documentată și este făcută de conducerea SMU Roman. Ocuparea posturilor, după parcurgerea etapelor legale, se va face din 2015” spune primarul Laurențiu Leoreanu.poza interior stire spitalul roman va debloca 25 de posturi

Ce posturi vor fi deblocate la SMU Roman?

- 7 posturi de asistent medical;

-  4 posturi de brancardier;

- 14 posturi de îngrijitor curățenie și infirmieri.

Cheltuielile de personal aferente acestor posturi au fost cuprinse în Bugetul SMU pentru anul 2014 și vor fi preluate în Bugetul SMU pentru 2015.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.