A+ A A-

ÎNSCRIERI LA „NUNTA DE AUR”!

ÎNSCRIERI LA „NUNTA DE AUR”!

 

VENIȚI CU DOSARELE DE ÎNSCRIERE LA PRIMĂRIA ROMAN! PRIMARUL LAURENȚIU LEOREANU VA PREMIA CUPLURILE CARE AU ÎMPLINIT 50 DE ANI DE LA CĂSĂTORIE!

poza deschidere stire nunta de aurÎn luna decembrie, a fiecărui an, primarul Municipiului Roman a obișnuit cuplurile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie să participe la o seara deosebită în care primesc premii: de suflet și recunoștință, pe lângă cele în bani.

„Rugăm familiile cu domiciliul în Roman, care au împlinit 50 de ani de căsătorie în cursul anului 2014, să prezinte la sediul Primăriei – Biroul Unic, până la data de 5 decembrie 2014, următoarele documente:

-         copie după certificatul de căsătorie,

-         copie după cărțile de identitate (buletine) ale ambilor soți.poza interior stire nunta de aur

Relații suplimentare la telefon 0727.227.145”, precizează anunțul Primăriei Municipiului Roman.

În cadrul festivității care va fi anunțată în media locală, se vor acorda diplome, flori, premii în bani, se vor face fotografii personalizate, se va organiza o masă festivă și un spectacol de muzică, într-un cuvânt, o reamintire a nunții sau mesei festive organizată…cu 50 de ani în urmă, alături de familie și prieteni.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.