A+ A A-

„BĂCĂNIE CU DICHIS” NE PREZINTĂ REȚETA SĂPTĂMÂNII!

„BĂCĂNIE CU DICHIS” NE PREZINTĂ REȚETA SĂPTĂMÂNII!

 

poza deschidere stire bacanie cu dichisMagazinul de produse naturiste BĂCĂNIE CU DICHIS vă va prezenta câte o rețetă culinară care se poate găti cu preparate care se găsesc în magazin.

Rețeta este sută la sută naturală și se poate realiza în bucătăria fiecăruia dintre noi, în situația în care dorim să mâncăm sănătos și natural.

BĂCĂNIE CU DICHIS vă așteaptă să gustați din produsele sută la sută naturale.

LAPTELE DE AUR - cum il prepari si ce beneficii extraordinare are!

Ingredientul principal pentru laptele de aur este turmericul. Turmericul, sau curcuma, contine curcumina, un polifenol identificat ca fiind un nutrient extrem de activ si care prezinta sute de beneficii de sanatate, incepand cu proprietatile antioxidante, anti-inflamatorii si terminand cu cele anti-cancer.

Iata care sunt beneficiile pe care le are laptele de aur: anti-inflamator, antioxidant, antiseptic, analgezic, stimuleaza imunitatea, anti-cancerigen, ajuta la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale, promoveaza, sanatatea digestiva, detoxifiant pentru ficat, regleaza metabolismul si stimuleaza dizolvarea depozitelor adipoase, regleaza tensiunea arteriala, sustine memoria si functiile creierului, vindeca diferite afectiuni ale pielii, previne afectiunile neurologice, reduce trigliceridele.

Laptele de aur devine si mai eficient daca se adauga piper negru proaspat macinat, piperul continand un nutrient rar numit piperina. In plus, piperul creste capacitatea de absorbtie pentru ingredientele utile din curcuma.

Cum prepari laptele de aur?

Ingrediente:

-         1/4 ceasca de praf de turmeric

-         jumatate de lingurita de piper macinat

-         jumatate de ceasca de apapoza interior stire bacanie cu dichis

Amesteca toate ingredientele pana rezulta un sos. Pune pe foc (la flacara mica) si amesteca in mod constant pana cand se formeaza o pasta groasa. Poate dura putin timp si este necesar sa amesteci mereu.

Sosul format - care, in final, arata ca mierea tinuta la rece - se pune intr-un borcan cu capac care se inchide ermetic si se poate pastra la frigider pana se consuma.

Cum il folosesti?

Pune o lingurita de sos intr-o cana de lapte cald. Il poti indulci cu miere sau zahar. Ingredientele le găsiți la BĂCĂNIE CU DICHIS.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.