A+ A A-

BILETELE DE TREN POT FI CUMPĂRATE DE PE TELEFONUL MOBIL

BILETELE DE TREN POT FI CUMPĂRATE DE PE TELEFONUL MOBIL

 

poza deschidere stire bilete de tren de pe telefonul mobilCFR Călători informează că, începând de astăzi - 12 noiembrie 2014,aplicația online de vânzare a biletelor de tren - Cumpără Bilete CFR va rula mai rapid pe telefoane mobile și tablete, fiind disponibilă într-un nou format prietenos pentru aceste echipamente.

Cu biletele CFR online se poate merge direct la tren, fără să fie necesară printarea acestora. Trebuie doar să vă înregistrați pe site-ul www.cfrcalatori.ro și să folosiți aplicația Cumpără Bilete CFR.  Călătorii trebuie să aibă în vedere faptul că biletele de tren pot fi cumpărate online, doar dacă mai sunt cel puțin 12 ore până la plecarea trenului ales pentru călătorie.poza interior stire bilete de tren de pe telefonul mobil

 Vă reamintim că, direct de pe telefonul mobil sau tabletă, puteți accesa aplicația Mersul Trenurilor de pe www.cfrcalatori.ro, care este de asemenea disponibilă într-un format optimizat pentru dispozitive mobile, la adresa m.cfrcalatori.ro, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.