A+ A A-

VEDETA DIN ROMAN: ARESTATĂ PENTRU FURT ÎN SPANIA!

VEDETA DIN ROMAN: ARESTATĂ PENTRU FURT ÎN SPANIA!

 

poza deschidere stire vedeta din romanÎn ziua de 11.11.2014, în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au descins la domiciliu lui G. Vedeta, de 31 de ani, din Roman, persoană pe numele căreia Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău a eliberat un mandat de aducere, având ca obiect mandatul de arestare european emis de autoritățile spaniole pe numele femeii pentru săvârșirea infracțiunii de furt și constituirea unui grup infracţional organizat.

În fapt, în data de 07.02.2014, susnumita, în timp ce se afla într-o gară din Madrid - Spania, împreună cu alte persoane au sustras geanta unui turist în zona de control de securitate.poza interior stire vedeta din roman

Persoana a fost reținută și prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a se pronunța în vederea predării femeii autorităţilor spaniole.

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.