A+ A A-

TINERI, TÂLHARI ROMAȘCANI PRINȘI DE POLIȚIȘTI!

TINERI, TÂLHARI ROMAȘCANI PRINȘI DE POLIȚIȘTI!

 

poza deschidere stire tineri talhari romascaniPersoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie au fost depistate de către polițiștii romașcani, în urma unei acțiuni organizate pe raza municipiului Roman.

În ziua de 11.11.2014, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman, au organizat o acțiune pe linia combaterii și prevenirii faptelor cu violență, iar în jurul orei 20.30, pe raza municipiului au fost depistați patru tineri, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, toți din Roman, care sunt bănuiți că în data de 29.10.2014, în jurul orelor 20.30, ar fi deposedat prin violență un romașcan de 42 de ani, de o geantă de voiaj în care se aflau mai multe bunuri, în valoare de 200 lei.poza interior stire tineri talhari romascani

În continuarea activităților desfășurate în cadrul acțiunii, polițiștii au mai depistat alți doi minori de 14 ani din Roman, care sunt bănuiți că în data de 03.11.2014, în jurul orei 17.30, împreună cu doi dintre tinerii identificați în primă fază, ar fi deposedat un bărbat de 69 de ani, prin folosirea violenței, de telefonul său mobil, purtat în buzunarul de la pantaloni.  

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţia legală. 

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.