A+ A A-

ACCIDENT CU VICTIME! CAUZA: ANVELOPELE UZATE ȘI BĂUTURA!

ACCIDENT CU VICTIME! CAUZA: ANVELOPELE UZATE ȘI BĂUTURA!

 

poza deschidere stire accident cu victimeÎn ziua de 11.11.2014, în jurul orei 06.00, pe DC 90, în localitatea Trifeşti a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a trei persoane.

Din primele cercetări se pare că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Trifești conducea un autoturism pe DC 90, în localitatea Trifeşti, nu ar fi adaptat  viteza la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul autoturismului, intrând în coliziune cu un cap de pod din beton.poza interior stire accident cu victime

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat rezultând rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri din autoturism, o tânără de 24 de ani și un tânăr de 19 ani, ambii din Trifești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv și s-a constatat că anvelopele autoturismului sunt uzate peste limita legală, fapt pentru care s-a reţinut certificatul de înmatriculare.

Tânărului i-a fost reținut permisul de conducere și este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fiind sub influența alcoolului.

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.