A+ A A-

L-AU PRINS LA HORIA!

L-AU PRINS LA HORIA!

 

poza deschidere stire l-au prins la horiaÎn ziua de 10.11.2014, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Horia l-au depistat pe C. Ionel, de 39 de ani, la domiciliul său din Horia, pe numele bărbatului fiind emis de către Judecătoria Roman un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care este condamnat la o pedeapsă de 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi port ilegal de cuţit.poza interior stire l-au prins la horia

În fapt, la data de 29.07.2012, în jurul orei 21.00, inculpatul aflându-se într-un restaurant din localitatea Horia, a purtat asupra sa un cuţit, cu care a adresat ameninţări cu moartea celor prezenţi, inclusiv părţii vătămate, a provocat scandal public, după care a tăiat un cauciuc al autoturismului persoanei vătămate, ce se afla parcat în faţa localului. Persoana condamnată a fost escortată și încarcerată în Penitenciarul Bacău. 

Informațiile aparțin IPJ Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.