A+ A A-

HCM ROMAN: RESTANȚE LA PLATA SALARIILOR!

HCM ROMAN: RESTANȚE LA PLATA SALARIILOR!

 

CUM SĂ JOCI ÎN CUPELE EUROPENE CU RESTANȚE LA SALARII DE DOUĂ LUNI? PERSONALUL CLUBULUI ȘI ECHIPA HCM ROMAN FAC MUNCĂ VOLUNTARĂ!

poza deschidere stire hcm roman restante la plata salariilorRecent, HCM Roman a pierdut un meci la Zalău iar sâmbătă, 15 noiembrie, și duminică, 16 noiembrie, fetele vor disputa două meciuri în cupele europene.

Conducerea HCM Roman nu a mai achitat salariile corespunzătoare de două luni și ca să mai ofere o bulă de oxigen echipei, marți, 11 noiembrie se va discuta în consiliul local o cerere de alocare a încă 250.000 de lei, HCM Roman.

Pe 20 octombrie, Consiliul Local Roman aproba o altă solicitare a HCM Roman prin care a alocat 200.000 de lei. La nici o lună distanță de prima solicitare din această toamnă, HCM Roman revine cu o altă cerere prin care solicită încă 250.000 de lei.

Conducerea Clubului HCM Roman spune că în total, dacă se va aproba și solicitarea de marți, 11 noiembrie, în 2014 au fost alocate din bugetul local 28,5 miliarde de lei vechi.

„Suntem în urmă cu două luni, în momentul de față, la salarii. Dacă se va aproba marți, 11 noiembrie, în ședința consiliului local, vom reveni și ne mai apropiem cu restanțele. Avem multe cheltuieli organizatorice legate de meciurile în europene.

Recent, au mai fost alocate două miliarde de lei vechi și am reușit să dăm salariile pentru luna august, iar acum ar trebui să alocăm salariile pentru luna septembrie”, a menționat viceprimarul Lucian Micu, președintele Asociației HCM Roman.

De ce este nevoie de bani mai mulți pentru HCM Roman?poza interior stire hcm roman restante la plata salariilor

„În primăvară, când s-a făcut bugetul echipei, nu a fost luată în calcul participarea la Cupa României, participarea la Cupele Europene și nu a fost luat în calcul noul sistem de joc din campionat.

O altă problemă pe care o avem este legată de deplasările foarte lungi pe care trebuie să le facem și cheltuielile aferente. Cea mai apropiată echipă este la Brăila, în rest deplasările sunt foarte lungi”, a mai declarat Lucian Micu.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.