A+ A A-

„BACANIE CU DICHIS” NE PREZINTĂ REȚETA SĂPTĂMÂNII!

„BACANIE CU DICHIS” NE PREZINTĂ REȚETA SĂPTĂMÂNII!

 

poza deschidere stire bacanie cu dichisMagazinul de produse naturiste BĂCĂNIE CU DICHIS vă va prezenta câte o rețetă culinară care se poate găti cu preparate care se găsesc în magazin.

Rețeta este sută la sută naturală și se poate realiza în bucătăria fiecăruia dintre noi, în situația în care dorim să mâncăm sănătos și natural.

BĂCĂNIE CU DICHIS vă așteaptă să gustați din produsele sută la sută naturale.

Icre din seminte de chia (raw vegan)

Ingrediente:

-         100 g alge

-         30 g seminte de chia

-         3 fire de ceapa verde

-         zeama de la 1/2 lamaie

-         1 lingurita mustar

-         ulei de canepa dupa gust

-         500 ml apa de izvor

-         sare de Himalaya dupa gust

Preparare:

Algele se pun la hidratat in apa pentru 30 de min. Dupa care scurgem apa de pe ele si le maruntim cu ajutorul robotului. In apa ramasa inmuiem semintele de chia timp de 15 min. Eu prefer sa le pun intr-un borcan cu capac si sa le agit periodic, ca sa ramana compozitia omogena si sa nu se lipeasca semintele intre ele.poza interior stire bacanie cu dichis

Amestecam cu mixerul algele, semintele de chia, mustarul si zeama de lamaie, adaugand gradat uleiul de canepa. La final adaugam sarea si ceapa (numai partea alba) taiata marunt. Cantitatile sunt pur orientative, putem sa ajustam totul dupa bunul plac.

Tipul rețetei: Antreuri

Numarul de porții: 2 porții

Timpul de preparare: 30 minute

Timpul de gătire: 30 minute

Gata în: 1 oră

Dificultate: Ușor

Ingredientele se găsesc la magazinul BĂCĂNIE CU DICHIS!

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.