A+ A A-

PRINS BĂUT LA VOLAN, DE DOUĂ ORI ÎN ACEIAȘI ZI!

PRINS BĂUT LA VOLAN, DE DOUĂ ORI ÎN ACEIAȘI ZI!

 

Conducător auto, aflat sub influența alcoolului, depistat în trafic de către  polițiști, de două ori în aceeași zi 

poza deschidere stire prins baut la volanÎn ziua de 06.11.2014, polițiștii din cadrul Secției nr. 7 de Politie Rurala Sagna și a posturilor de poliție aferente secției, au acționat, în baza unui plan comun, pe linia prevenirii accidentelor rutiere în mediul rural. Astfel, în jurul orei 18.30, au depistat în trafic în flagrant un bărbat de 46 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DN 15D, în localitatea Gâdinți, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii i-au reținut bărbatului permisul de conducere, fără drept de circulație, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.poza interior stire prins baut la volan

La circa patru ore după acest incident, același bărbat a fost depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, în timp ce se afla în autoturismul oprit pe strada Traian, în mijlocul părții carosabile. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că bărbatul de 46 de ani se afla sub influența alcoolului, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că i-a fost reținut permisul de conducere în aceeași zi, neavând drept de circulație pe drumurile publice.

Cercetările continuă atât sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului cât și pentru conducerea unui vehicul de către o persoană care nu are acest drept.

Informațiile aparțin Inspectoratului de Poliție a Județului Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.