A+ A A-

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: CAZURI ȘI EVENIMENTE!

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: CAZURI ȘI EVENIMENTE!

 

Surprinși de către polițiști în timp ce sustrăgea lemn din pădure

poza deschidere stire politia ne informeazaPolițiștii din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Gârcina au executat, ieri, mai multe activităţi de patrulare şi control în zona forestieră pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tăiere şi sustragere ilegală de material lemnos. Astfel, efectivele angrenate pe raza satelor Cuejdi şi Almaş, în jurul orei 14.00, au surprins în flagrant, în pădurea Cuejdi, un bărbat de 66 de ani, din Gârcina, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de aproximativ 1,20 mc lemn de fag.

În cauză polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  furt de material lemnos.

Ieri, în aceeași intersecție din orașul Roznov au avut loc două accidente rutiere

În ziua de 04.11.2014, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că la intersecția DN 15  cu DJ 156 A, în localitatea Roznov a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unui biciclist.

Din primele cercetări, se pare că, în timp ce o femeie de 40 de ani, din Roznov conducea un autoturism pe DJ 156A, ajunsă în intersecţia cu DN 15, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 62 de ani, care circula pe bicicletă pe DN 15 și cu care a intrat în coliziune. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto.

În  aceeași intersecție din orașul Roznov, ieri, în jurul orei 09.30, a mai avut loc un accident de circulație, pe fondul neacordării de prioritate, în urma căruia a rezultat rănirea unei conducătoare auto de 27 de ani, din Borlești.

Din primele cercetări,se pare că, în timp ce un bărbat de 73 de ani, din Săvinești, conducea un autoturism pe DJ156A, la intersecția cu DN15 nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului condus de femeie pe DN15, având direcția de mers Piatra Neamț-Bacău.  Niciunul dintre conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului.

Cercetările continuă în ambele cazuri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Evenimente rutierepoza interior stire declaratie online pentru vot in strainatate

În ziua de 04.11.2014, în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Tg. Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că pe str. Mărăşeşti a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, al cărui conducător auto, un tânăr de 23 de ani, din Târgu Neamț a surprins și accidentat o minoră de 15 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată prin indicator şi marcaj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 Tot ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 62 ani, din P. Neamț în timp ce se deplasa pe o bicicletă pe str. Dimitrie Leonida, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabila, autoaccidentându-se.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

 În ziua de 04.11.2014, în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bahna fiind în executarea serviciului de patrulare, au constatat faptul că  un autoturism s-a răsturnat pe DJ 159B în afara părţii carosabile, pe raza satului Broşteni. A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 45 de ani, din Filipești, jud. Bacău, care pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul mașinii şi a ieşit în afara părţii carosabile, rezultând doar avarierea autoturismul. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Informațiile aparțin Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.