A+ A A-

ROMAN: LEOREANU DECIDE SOARTA ALEGERILOR DIN TURUL DOI !

ROMAN: LEOREANU DECIDE SOARTA ALEGERILOR DIN TURUL DOI !

 

poza deschidere stire leoreanu decide soarta alegerilorMarea dilemă a liderilor locali ai partidelor politice este pe cine va susține Laurențiu Leoreanu, în turul II al prezidențialelor.

Primarul de Roman a susținut-o în primul tur pe Elena Udrea și datorită acestui lucru, Udrea a obținut aproape 15% din voturile romașcanilor.

În aceste zile, la ușa primarului de Roman bat liderii formațiunilor politice cu speranța că Leoreanu va ieși în mass media și va face declarația de susținere.

La Roman, datorită simpatiei pe care o are în rândul romașcanilor, Laurențiu Leoreanu decide soarta alegerilor din turul II.

„În turul doi voi analiza ce este mai bun pentru țară și ceea ce cred că voi putea să fac și eu în perioada următoare! În turul doi, voi decide ce voi face, îmi voi reevalua oportunitățile”, a menționat Laurențiu Leoreanu, cu puțin timp înainte de turul întâi al alegerilor.

Liderul PSD Roman nu crede că Leoreanu va ieși public și va face vreo declarație de susținere!poza interior stire leoreanu decide soarta alegerilor

„Nu cred că domnul Leoreanu va ieși public și va face o declarație de susținere și de orientare a electoratului către un anumit candidat, în turul II.

Mă bazez în declarația mea pe poziția dumnealui care a fost foarte corectă: a ieșit public și a declarat că o susține pe doamna Udrea.

Domnul primar Leoreanu este un om politic cu experiență, nu cred că putem noi determina orientarea dumnealui.

Nu cred că a uitat vreodată că a plecat din PSD, mai ales când faci politică o perioadă mai mare: se adună acolo, undeva, într-un colțișor al minții”, a declarat senatorul PSD Ioan Chelaru, președintele interimar al PSD Roman.

În zilele următoare, primarul Leoreanu este așteptat să își exprime public opțiunea și susținerea pentru turul II, mai ales că deja circulă zvonuri că ar fi declarat că susține un candidat anume.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.