A+ A A-

ROMAN: BAZA DE UTILAJE PENTRU DESZĂPEZIRE ESTE PREGĂTITĂ!

ROMAN: BAZA DE UTILAJE PENTRU DESZĂPEZIRE ESTE PREGĂTITĂ!

 

poza deschidere stire baza de utilaje pentru deszapezireAdministrația locală este pregătită pentru sezonul rece, în ceea ce privește asigurarea stocurilor de material antiderapant și a bazei de utilaje care va acționa la deszăpezire.

Firma ROSSAL Roman are parteneră în această activitate firma OCCIDENTAL CONSTRUCT și se dau asigurări că nu vor fi probleme în caz de căderi masive de zăpadă.

„OCCDENTAL CONSTRUCT Roman stă la dispoziția solicitanților cu utilaje specifice pentru deszăpezire, mecanizate și manuale.

La ora actuală, avem un contract cu societatea care se ocupă de deszăpezire și salubrizare, cu firma ROSSAL, prin care punem la dispoziția firmei un număr de 10 utilaje.

În planul de măsuri pentru acțiune în caz de necesitate, orice societate privată trebuie să facă deszăpezire sau printr-un contract cu firmă terță.poza interior stire baza de utilaje pentru deszapezire

Stăm la dispoziția celor interesați cu utilaje specifice pentru astfel de cazuri.

Avem experiență și în domeniul acesta, în anii anteriori derulând activități specifice în sectoare unde nu au fost nemulțumiri: drumuri județene, agenți economici, Municipiul Roman, etc..

Avem peste 60 de angajați care acționează pe: 8 încărcătoare frontale, 3 buldoexcavatoare, 3 autobasculante cu lamă și alte utilaje”, a declarat George Biciușcă, directorul firmei OCCIDENTAL CONSTRUCT Roman.

Orice solicitare venită din partea firmelor, asociațiilor de locatari sau persoanelor fizice, pentru deszăpezire, poate fi formulată secretariatului firmei care va programa și va gestiona comenzile și efectuarea lucrărilor.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.