A+ A A-

LA ROMAN, RUGĂCIUNILE L-AU AJUTAT MAI MULT PE PONTA!

LA ROMAN, RUGĂCIUNILE L-AU AJUTAT MAI MULT PE PONTA!

 

LA ARHIEPISCOPIA ROMANULUI S-AU RUGAT, PE RÂND, ELENA UDREA ȘI VICTOR PONTA. AMBII AU FOST PRIMIȚI DE PS IOACHIM BĂCĂUANUL. SE PARE CĂ VICTOR PONTA S-A RUGAT…MAI BINE!

poza deschidere stire la roman rugaciunile l-au ajutat mai mult pe pontaPe 12 octombrie, deputatul PMP Elena Udrea a fost la Arhiepiscopia Romanului și Bacăului unde, însoțită de primarul Laurențiu Leoreanu, a asistat la slujba condusă de PS Ioachim Băcăuanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

După ce s-a închinat la racla cu moaștele Sfintei Parascheva, aflate la Catedrala Arhiepiscopală, și a primit sfântul mir, Elena Udrea a asistat la slujba susținută de preoți cu ocazia aniversării ridicării în rang a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Am venit și cu doi ani în urmă, am venit și anul trecut, am venit și anul acesta pentru că este o sărbătoare importantă a romașcanilor și cred că este normal ca cel care-i reprezintă la București să fie alături de ei în astfel de momente.

În al doilea rând, în plină campanie electorală pentru Președinția României, Municipiul Roman are candidat la această funcție și sper să aibă și președinte.

Eu voi mai veni la Roman, voi merge și prin toată Moldova, pentru că eu mă consider candidatul moldovenilor la Președinția României și sper ca Moldova va da Președintele României.

Mi-aș dori să vină și alți candidați în Roman, să se adreseze romașcanilor deși, mă gândesc, dacă ar veni la Roman ce ar putea să spună că au făcut pentru romașcani.

Mă aștept ca la Roman să obțin un scor foarte bun pentru ca romașcanii să se mândrească de faptul că au dat Președintele României”, a spus Elena Udrea în interviul acordat.

Prim ministrul Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos! La o zi după Udrea, a fost prezent și el la Arhiepiscopia Romanului și Bacăului și a fost primit tot de PS Ioachim Băcăuanul!poza interior stire la roman rugaciunile l-au ajutat mai mult pe ponta

Victor Ponta, primul ministru al României și candidatul la Președinția României a avut o activitate în județul Bacău, luni, 13 octombrie.

În drum spre Iași, spre seară, Victor Ponta s-a oprit la Arhiepiscopia Romanului și Bacăului unde a fost întâmpinat de PS episcop vicar Ioachim Băcăuanul.

Premierul Victor Ponta a fost însoțit de viceprim ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, de Daniel Constantin – președintele Partidului Conservator și de Dragoș Benea – președintele CJ Bacău.

Victor Ponta nu a asistat la nicio slujbă și nu a fost miruit de preoții Arhiepiscopiei dar, se pare, rugăciunile sale au fost „mai aprinse” decât ale Elenei Udrea, pentru că la Roman, în primul tur, romașcanii au votat…Victor Ponta.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.