A+ A A-

PSD: ALEXANDRU ROTARU L-A DEPĂȘIT PE DEPUTATUL MUNTEANU!

PSD: ALEXANDRU ROTARU L-A DEPĂȘIT PE DEPUTATUL MUNTEANU!

 

Tânărul președinte al Organizației de Tineret PSD Roman Alexandru Rotaru, „le-a dat clasă” greilor PSD, prin scorurile obținute în Colegiul 6, de care a răspuns direct!

poza deschidere stire alexandru rotaru l-a depasit pe deputatul munteanuDeputatul PSD Ioan Munteanu, din Colegiul 5, a obținut în urma activității electorale din comunele arondate, pentru Victor Ponta, 55,83%.

Președintele de la tineretul PSD Roman, Alexandru Rotaru, a răspuns electoral de Colegiul 6, unde a și desfășurat o amplă activitate obținând pentru Victor Ponta, 59,29%.

„De la Colegiul 5, campioni ca întotdeauna, electorii din comuna Oniceni, care au votat cu Victor Ponta în procent de 80,90% și Valea Ursului, cu 79%, pentru Victor Ponta.

În Colegiul 6, unde am spus că avem un scor foarte bun, cred că cel mai bun din județ, locul I este ocupat de comuna Văleni, cu 81,02%, cel mai bun rezultat din județ, și locul II, comuna Dulcești, cu 70,38%.poza interior stire alexandru rotaru l-a depasit pe deputatul munteanu

La nivelul județului, Victor Ponta a obținut 49,40%, Klaus Iohannis a obținut 22,65% și Elena Udrea a obținut 7,2%. Pentru Elena Udrea era un scor mult mai mic dacă Romanul era în același ritm cu celelalte localități din județ, la votul pentru Elena Udrea”, a apreciat președintele interimar al PSD Roman senatorul Ioan Chelaru.

Alexandru Rotaru, prin activitatea depusă în Colegiul 6 și prin rezultatele obținute are deschisă calea spre un viitor politic foarte bun, dacă există și permisiunea mai marilor PSD care nu de puține ori au dovedit că nu știu să aprecieze adevăratele valori politice care se creșteau în partid.

Vlăduț Clapa

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.