A+ A A-

MÂNDRIE PENTRU PLR ROMAN: TĂRICEANU PESTE MEDIA PE ȚARĂ!

MÂNDRIE PENTRU PLR ROMAN: TĂRICEANU PESTE MEDIA PE ȚARĂ!

 

Călin Popescu Tăriceanu a obținut un procent superior celui declarat la nivel național!

poza deschidere stire mandrie pentru plr romanÎn fieful electoral al Elenei Udrea, (Colegiu 4, Roman- Ion Creangă), candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu a reușit să obțină un procent de 6.56%, ceea ce reprezintă un scor superior celui inregistrat pe țară, 5,4%.

În cea mai mare parte, acest rezultat se datorează perseverenței Organizației municipale PLR Roman care și-a înțeles menirea, acționând prompt și responsabil în munca de lămurire a electoratului asupra valorilor promovate de programul politic al Partidului Liberal Reformator.

Referindu-se la aceste aspecte, domnul Victor Barcan, președintele interimar al Organizației municipale PLR Roman a declarat că „în primul rând, mulțumesc celor care au ieșit la vot și, cu atât mai mult, celor care au votat Călin Popescu Tăriceanu.poza interior stire mandrie pentru plr roman

Am obținut un rezultat relativ bun,  care este mai mare decât cel obținut pe țară și, dacă ținem cont că această structură politică a luat ființă la Roman cu mai puțin de o lună înainte de a demara Campania electorală, ne putem declara oarecum mulțumiți, fără a admite că am epuizat toate energiile puse în joc pentru câștigarea alegerilor.  Atât eu, cât și echipa mea de campanie, am privit cu seriozitate întregul complex al activităților electorale, mai cu seamă că am acționat în fieful unui deputat, candidat la președinția României, doamna Elena Udrea. Avem, în continuare, obiective politice majore, pe care ne vom strădui să le îndeplinim”.

Biroul de presă PLR ROMAN

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.