A+ A A-

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: EVENIMENTE ȘI INCIDENTE!

POLIȚIA NE INFORMEAZĂ: EVENIMENTE ȘI INCIDENTE!

 

Surprinși în flagrant de către polițiști

poza deschidere stire politia ne informeazaÎn noaptea de 02.11.2014, în jurul orei 03.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, fiind de serviciu pe Aleea Tineretului, au depistat în trafic un autoturism condus de către un tânăr de 23 ani, din Piatra Neamţ, care în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 02.11.2014, orele 18.20, Poliţia oraşului Roznov a fost sesizată despre faptul că trei persoane au fost surprinse sustrăgând ştiuleţi de porumb de pe un teren proprietate privată, din Slobozia.

La fața locului s-a deplasat imediat o patrula de poliţie, care a identificat un bărbat de 38 de ani, din Roznov și doi minori de 14 și 17 ani din Roznov, respectiv din Săvineşti. Aceștia ar fi încercat să sustragă aproximativ 300 kg. de ştiuleţi de porumb, ce erau depozitaţi în şapte saci de rafie de pe terenul unui bărbat de 51 de ani din Roznov.

Persoanele sunt cercetate de către polițiști pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat. 

Persoane cercetate pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențepoza interior stire politia ne informeaza

În noaptea de 02/03.11.2014, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Alexandru cel Bun au fost sesizați despre faptul că pe raza satului Vaduri are loc o altercație între mai multe persoane.

La fața locului polițiștii au identificat trei bărbați cu vârste cuprinse între  27 și 33 de ani, din Alexandru cel Bun și Piatra Neamț, care prezentau leziuni corporale în zona capului, în zonă fiind staționat și un autoturism ce prezenta avarii la nivelul farurilor și a oglinzilor.

Din primele cercetări efectuate de către polițiști, se pare că între cei trei bărbați si un tânăr de 29 de ani, din Vaduri a avut loc un conflict spontan, acesta din urmă lovindu-i cu o bată din lemn pe cei trei, după ce tânărul i-a deposedat pe bărbați de obiectul cu care vroiau să-l atace în momentul în care au coborât din autoturism. Datorita leziunilor suferite, bărbații au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Județean Neamț, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Informațiile aparțin Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.