A+ A A-

ROMAN, 31 OCTOMBRIE: MARȘ AL LIBERALILOR REFORMATORI!

ROMAN, 31 OCTOMBRIE: MARȘ AL LIBERALILOR REFORMATORI!

 

poza deschidere stire mars liberal reformatorVineri, 31 octombrie 2014, orele 15, 30, mai mulți susținători ai lui Călin Popescu Tăriceanu- aparținând Partidului Liberal Reformator- au participat la un marș, desfășurat în municipiul  Roman, pe traseul Casa de Cultură, Hotel, Piața Roman Mușat, cu scopul de a atenționa opinia publică asupra importanței prezenței la vot.

De altfel, acest gen de acțiune civică se înscrie într-un șir mai lung de activități, de la afișajul stradal, la organizarea unei caravane, menite să informeze electoratul asupra programului politic al Partidului Liberal Reformator, la care se adaugă prezența permanentă în presă. “  Mulțumesc din suflet tuturor susținătorilor care au fost alături de mine în această campanie electorală, ne-a declarat domnul Victor Barcan, președintele interimar al Organizației municipal a PLR Roman, și doresc ca toți cei cu drept de vot să facă la urne alegerea cea mai bună, în interesul poporului român.poza interior stire mars al liberalilor reformatori

Prin acțiunea de astăzi, am vrut, pe lângă altele, să atragem atenția și celor indeciși că domnul Călin Popescu Tăriceanu  reprezintă o alternativă viabilă în confruntarea electorală care va urma.” De remarcat, așa cum ne-a obișnuit și în alte ocazii, la marșul de la Roman, a participat și dl. Ion Asaftei, președintele interimar al Filialei PLR Neamț.

Biroul de presă al PLR Roman

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.