A+ A A-

DOUĂ ȘOFERIȚE S-AU CIOCNIT…CU MAȘINILE!

DOUĂ ȘOFERIȚE S-AU CIOCNIT…CU MAȘINILE!

 

poza deschidere stire doua soferite s-au ciocnitÎn ziua de 30.10.2014, în jurul orei 17.15, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați despre faptul că pe strada Ştefan cel Mare, în intersecţia cu strada Plopului, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea a două persoane.

Din primele cercetări, se pare că, în timp ce o femeie de 47 de ani, din Roman conducea un autoturism marca Renault pe strada Plopului, ajunsă în intersecţia cu strada Ştefan cel Mare, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului Oprire, a pătruns în intersecţie şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca Fiat, care circula pe strada Ştefan cel Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere din autoturismul marca Fiat, respectiv o femeie de 25 de ani din Gherăești și o minoră de 14 ani din Nisiporești. Conducătorii auto nu se aflau sub influența alcoolului, conform rezultatelor negative ale testării cu aparatul etilotest.poza interior stire doua soferite s-au ciocnit

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Informațiile aparțin Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Copyright © 2013-2017 Pleiade 2012 Roman. Toate drepturile rezervate. Orice reproducere parțială sau integrală a conținutului acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare.